Program VeTeBu 2016

Program VeTeBu 2016

Vi har lagt ut programmet for VeTeBu men her kommer en litt fyldigere forhåndsomtale av noen av de ulike innslagene.

Bonzaii: De elsker å bevege, digger å fortelle og de vet at for helheten skal sitte i bunn trenger de en soleklar strategi. Bonzaii vet hvordan du skal treffe din målgruppe med et krystallklart budskap.

MultimediaCamp er et årlig arrangement. Vi vil produsere et så omfattende materiale at elevenes arbeid etter hvert blir en viktig del av byens kollektive hukommelse. Filmene blir et tidsbilde med historisk verdi. MultimediaCamp er et samarbeidsprosjekt mellom lærere ved utdanningen medier og kommunikasjon ved Glemmen videregående skole, Høgskolen i Oslo og Akershus, og Pressefotografenes Klubb.

Westerdals- Oslo ACT – Sammenslåingen avgjørende for medietrendene. Hvordan påvirker dette undervisningen og hvilken innvirkning har dette på de nye mediefagene?

Høgskolen SørØst – Vil snakke om det å fusjonere to høgskoler som ligger nært hverandre geografisk men som kanskje ligger langt fra hverandre innholdsmessig. Høgskolen i Sør Øst har satt i gang en omfattende fusjoneringsplan. Hvordan har det vært og er det noe vi kan ta med når vi nå skal «fusjonere» med andre studieforberedende

GLMK dekker valget: Medieelevene fikk vist både sin mediekompetanse og evne til kritisk og selektiv vurdering da de dekket valget ved Glemmen vgs. Representantene fra skolen deler siner erfaringer gjennom et tverrfaglig praktisk og teoretisk prosjekt.